Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες
Ηλεκτρολόγος στην περιοχή Θέρμης, Θεσσαλονίκης


Η επιχείρηση Σαραφιανός, με έδρα στα Βασιλικά και παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρολόγου καθώς και εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης και Θεσσαλονίκης. Αναλαμβάνει πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, βλάβες, ηλεκτρολογικές εργασίες, σχέδια ΔΕΗ και συστήματα συναγερμού.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε την άψογη ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε νέες οικοδομές ή σε ανακαίνιση της οικίας, του μαγαζιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με τα καλύτερα υλικά.


Ηλεκτρολογικές
Εργασίες

Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, από το στάδιο της μελέτης της εγκατάστασης και επιλογής των υλικών μέχρι την παράδοση και τον έλεγχο της λειτουργίας και την έκδοση πιστοποιητικών. Ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα και μεθοδολογία έτσι ώστε όχι μόνο να διασφαλίζουμε εμείς την ποιότητα της εργασίας μας αλλά και να είμαστε σε θέση να δώσουμε στον πελάτη σαφή εικόνα της δουλειάς μας.


Ηλεκτρολογικές
Βλάβες

Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι πιστοποιημένες γνώσεις, ο επαγγελματισμός και πάνω από όλα η προτεραιότητα που δίνουμε σε κάθε πελάτη μας και τις ανάγκες του, αποτελούν βασικά εργαλεία στην επισκευή οποιασδήποτε βλάβης τόσο στο σπίτι όσο και στον επαγγελματικό χώρο σας. Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα περιστατικών, διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να εντοπιστεί σωστά η αιτία και το σημείο της βλάβης.


Σχέδια
ΔΕΗ

Η ΔΕΗ απαιτεί πιστοποιητικό σε περιπτώσεις νέας ηλεκτροδότησης, αλλαγής ονόματος καταναλωτή ΔΕΗ, επανασύνδεσης παροχής ΔΕΗ, επαύξησης ηλεκτρικής ισχύος. Αναλαμβάνουμε την έκδοση των νέων Πιστοποιητικών ΔΕΗ. Αφού προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης ακολουθεί η σύνταξη του πιστοποιητικού και η παράδοσή του στον ιδιοκτήτη. Αν η εγκατάσταση δεν πληροί κανονισμούς θα πρέπει να προηγηθούν επιδιορθώσεις.


Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού

Η επιχείρηση Σαραφιανός, διαθέτει μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικών υλικών τόσο για οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Όλα τα υλικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε ηλεκτρολογικό υλικό και εξοπλισμό, όπως ηλεκτρικές συσκευές, καλώδια, διακόπτες, θερμοστάτες, λάμπες LED κ.α. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με τα προϊόντα έτσι ώστε να βρούμε ακριβώς ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Συστήματα
Συναγερμού

Η επιχείρηση Σαραφιανός αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού και ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας σε οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια και αξιοπιστία. Μετά από μελέτη του χώρου σας, σας συμβουλεύουμε σχετικά με το ποιο σύστημα συναγερμού ταιριάζει για την σωστή κάλυψη σας. Έτσι ο συναγερμός σας θα σας παρέχει την μέγιστη κάλυψη που χρειάζεστε για την ασφάλειά σας.


Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε
ηλεκτρολογική εργασία.


Επικοινωνία